Podstavek za dišeče palčke in kadila

Lončarstvo Mlakar

DRAGI MOJI KUPCI

Zaradi reorganizacije je spletna trgovina začasno zaprta.

Za kakršnekoli informacije sem dosegljiv na telefonu 041 578 582.

HVALA ZA RAZUMEVANJE

V TEM ČASU NAROČILA NE BODO OBDELANA IN SPROVEDENA !!

V predelu južne Indije, v nekdanji kraljevini Mysore, obstaja že dolgoletna tradicija  ročne izdelave dišečih palčk imenovanih tudi agarbati. Dišava za dom, ki bo razveselila predvsem predstavnice nežnejšega spola. Pri nakupu imejte seveda v mislih njen okus in kakovost dišave. Namesto kompleta dišečih svečk, ki jih najdete pred blagajno vsake veleblagovnice, raje izberite tudi na pogled privlačni potpuri, aromatično olje ali dišeče palčke z ustreznim podstavkom.

Res je, dišečih palčk nimam, imam pa čudovite keramične podstavke za njih. Tokrat ti predstavim podstavek z motivom Ljubljane. Lahko pa tudi po tvoji izbiri, če si zaželiš drugih vzorcev ali motiva. (041) 578 582

Podstavek za dišeče palčke Ljubljana

Podstavek za dišeče palčke Ljubljana

12,00

V predelu južne Indije, v nekdanji kraljevini Mysore, obstaja že dolgoletna tradicija  ročne.....

IZTOK MLAKAR o.d.d.

Veš, kaj počne mojster lončarstva in unikatne keramike? Ne? Z veseljem se ti razkrijem. Moje osnovno poslanstvo je pričarati toploto v srca ljudi. Iz gline znam ustvariti ptičjo hišico, ljubko skodelico in veselo sovico, pa angelčka radosti in malo pipico. Vse to počnem za ljudi, ki znajo ceniti živost unikatne lepote in rokodelske umetnosti. Vabim te k raziskovanju moje spletne strani in trgovine – polne glinenih čudes.

Piši Lončarstvu Mlakar

(041) 578 582
(041) 578 582
mlakar.iztok@gmail.com
info@loncarstvomlakar.si

Facebook